Jak si objednat privátní / soukromou plavbu

Jak si objednat privátní / soukromou plavbu

Co je potřeba pro objednání privátní plavby na míru a časté dotazy.

Pokud máte zájem o soukromou plavbu na míru, připravte si následující základní informace: datum plavby, čas vyplutí, délka plavby a počet osob.

Na základě těchto informací pro Vás vybereme nejvhodnější loď, která bude časově k dispozici a bude vyhovovat velikosti Vaší skupiny.

V případě, že dané informace zatím nemáte, jsme schopni Vám poskytnout poskytnout pouze orientační cenu, bez garance dostupnosti lodi.

Jak se soukromá plavba platí?

Soukromá plavby musí být vždy uhrazena předem bankovním převodem. Před úhradou je na tzv. předběžné rezervaci, kterou můžete kdykoliv zrušit. Po obdržení platby Vám uděláme fixní rezervaci na Vámi zvolené lodi v daný termín. V případě, že plavbu nezaplatíte včas, loď nemusí držet Vaší předběžnou rezervaci a může být poskytnuta jinému zájemci. Z tohoto důvodu vyžadujeme vždy alespoň 50% platby předem, pokud je konání plavby za déle než 1 měsíc, tak abychom zajistili, že pro Vás bude loď v daném termínu k dispozici. Zbytek musí být doplacen minimálně 1 týden před plavbou, pokud se nejedná o plavbu na poslední chvíli.

Mohu rezervaci zrušit, nebo změnit?

Ano, pokud je plavba jen na předběžné rezervaci je možné ji zrušit. V případě, že je na fixní rezervaci, postupuje se dle našich Všeobecných podmínek pro zrušení či změnu https://www.cruise-prague.cz/general-contitions/. V případě, že chcete změnit datum nebo čas plavby, budeme hledat novou variantu pro Vaší plavbu buď na stávající nebo jiné lodi.

Odkud se vyplouvá?

Soukromé plavby většinou z Dvořákova nábřeží mezi Čechovým a Štefánikovým mostem, ale záleží na dané lodi. Každá loď má své místo, odkud vyplouvá a kam se zpět vrací.

Je možné mít občerstvení během plavby?

Každá loď má svou specifickou nabídku rautů a občerstvení, které je možné upravit dle Vašeho přání. Všechny lodě jsou schopné zařídit vegetariánské menu, ale i pokrmy pro vegany.

Každá loď má svůj bar, kde si můžete objednat ze široké nabídky nápojů (teplé, studené, alkoholické či nealko), případně drobných pochutin.

Je možné si přinést vlastní občerstvení/alkohol?

Na soukromé plavbě je po dohodě s konkrétní lodí možné mít vlastní nápoje nebo catering, ale zvedá to cenu pronájmu lodě.

Nápoje se platí přímo na lodi, nebo je možné objednat nápojový balíček na celou dobu plavby, který se platí předem.

Pluje loď za každého počasí?

Všechny lodě jsou vytápěné a klimatizované, mají vnitřní paluby a venkovní kryté paluby. Vltava nezamrzá, takže se pluje 365 dní v roce. V případě silného větru musí lodě zůstat přikotveny a v této situaci se plavba nemůže konat.

Jaká je trasa plavby?

Hodinová plavba se pluje mezi komorami Smíchov a Štvanice. Uvidíte centrum, Pražský hrad a proplujete pod Karlovým mostem. Plavby s obědem/večeří proplouvají zdymadlem, takže vidíte celé centrum včetně Vyšehradu. Trasy soukromých plaveb se dají naplánovat individuálně dle vašeho přání a momentálních možností.

Je možné si zajistit vlastní hudbu?

Ano, vlastní hudební doprovod není problém, v opačném případě Vám ji rádi zajistíme my.

Je na lodi k dispozici projektor a promítací plátno?

Ano, většina větších lodí toto umožňuje.

Je možné změnit stolovou úpravu?

Pokud to prostor a uspořádání lodě dovolí, pak ano.

Můžeme si sebou vzít psa?

Na většinu lodí je možné si menšího psa vzít. Je lepší řešit individuálně plavbu od plavby a samozřejmě na vlastní nebezpečí.

Je plavba přístupná i pro vozíčkáře/kočárky?

Určitě ano, ale šířka vstupu je menší než u standardních dveří. Obecně platí, že pokud jste schopni manuální vozík/kočárek složit a handicapovanou osobu/dítě přenést na loď, pak by neměl vzniknout žádný problém. Pozor, toalety nejsou uzpůsobené pro vozíčkáře.

Mohlo by Vás zajímat